Om Oss

Vilka är vi?

Jag, Per har jobbat på Bolest sedan 2011, där jag drivit el avdelningen med hjälp av väldigt duktiga medarbetare. (innan dess var jag egen företagare, SE-EL)

I Bolest ingick även LT-service i Ätran (Tomas, Jonas och Tobias som började på Bolest 2015). Under hösten 2018 beslutades det att Bolest i Varberg AB skulle upphöra med elinstallationer och konstruktion/tillverkning av automatikskåp.

Sommaren 2018 övertog jag Sigvard Franssons EL AB och nästan samtliga medarbetare ville fortsätta att jobba med mig i nya företaget. I samband med övertagandet gjorde jag ett namnbyte och företaget heter idag Pers ELTEKNIK AB.

Vi är 13 duktiga elektriker och automationstekniker som samlats under ett och samma tak. Vår verksamhet kommer att vara elinstallationer hos privat och industrikunder, vi jobbar även med automationslösningar till industri, såsom styrskåp och programmering.

Vi har lager och lokaler i Älvsered, Ätran och Varberg. Jag tackar för förtroendet som ni, våra kunder ger oss och ser fram emot fortsatt gott samarbete.

Kontakta oss gärna, vi löser det mesta!